Wegens drukte kan de levertermijn van je bestelling oplopen. We hanteren tijdelijk ook aangepaste contactmethodes, waarbij de responstijd kan oplopen.
x
ALTERNATE Belgie bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Bestelling annuleren
In het geval dat u de bestelling wenst te annuleren verzoeken wij u vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk te doen omdat anders uw bestelling al automatisch wordt verwerkt. Bestellingen die al zijn verwerkt en verzonden kunnen niet meer worden geannuleerd (slechts aan de deur geweigerd).

Annuleren kan op twee manieren:

1. In de e-mail met de bevestiging van uw bestelling staat onder het overzicht een annuleringslink, wanneer u hierop klikt wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

2. Contact opnemen met de afdeling verkoop. Dit kan per telefoon +32 (0)3 - 871 11 11 of per e-mail: sales@alternate.be.
  • Terugstorting
    Indien u online heeft betaald via creditcard wordt het bedrag automatisch binnen de 30 dagen na verwerken terug op de rekening van uw creditcard gestort.

    In het geval dat u heeft vooruitbetaald of met Bancontact heeft betaald, zal het bedrag binnen de 30 dagen worden teruggestort, nadat wij uw rekeninggegevens hebben ontvangen.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de