Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
ALTERNATE Belgie bvba
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Herstellen
Indien u uw computer of hardware aanbiedt voor herstelling wordt vooraf steeds een diagnose uitgevoerd aan de hand van de door u gespecifieerde klachtomschrijving. Indien de klacht wordt geconstateerd en veroorzaakt wordt door een defect aan de computer of hardware zal Alternate conform onze garantie en bijhorende voorwaarden een passende oplossing aanbieden. Houdt u er rekening mee dat u uw computer mogelijk voor een langere tijd zult moeten missen.

Indien een defect aan een computer of hardware wordt geconstateerd als gevolg van fysieke beschadigingen, welke na aankoop zijn ontstaan, vervalt uw recht op garantie voor het betreffende product. Alternate is niet aansprakelijk voor eventuele defecten welke worden aangetroffen en zijn veroorzaakt door ondeskundig gebruik. Over het algemeen gevat onder de term ‘user abuse’ (gebruikersschade).

De diagnose en/of reparatie van een computer of hardware binnen garantie is kosteloos. Garantie is niet van toepassing als het gaat over een softwareprobleem.

De reparatiekosten bedragen € 15,- euro per kwartier. Indien na diagnose door de klant wordt beslist om de reparatie niet te laten uitvoeren wordt een diagnosekost van € 50,- in rekening gebracht. Herstellingen tot een bedrag van € 100,- worden uitgevoerd zonder overleg met de klant. Overschrijden de herstelkosten dit bedrag dan nemen we steeds contact op met de klant. Bij een computer die door ons geassembleerd en getest werd, worden geen diagnosekosten aangerekend binnen de garantietermijn. Indien de computer door de klant is geassembleerd of de garantiezegels zijn verbroken, zullen er steeds diagnosekosten aangerekend worden.

Tijdens het uitvoeren van een serviceopdracht bestaat de mogelijkheid dat de aanwezige data op de data dragende componenten (zoals harde schijven) gebruikt zal worden voor analyse-doeleinden. Het veiligstellen van eventuele data is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het product. Alternate kan niet aansprakelijk gesteld worden voor dataverlies. Indien gewenst kan u gebruik maken van onze dienst Backup om uw gegevens door ons te laten veiligstellen. In dit geval maken wij voor u een volledige kopie van de datadrager. De klant dient de datadrager waarop de kopie geplaatst moet worden ter beschikking stellen of eventueel nieuw aankopen.

Alternate kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het vervallen van garantie bij het uitvoeren van herstellingen aan artikelen die niet bij Alternate werden aangekocht.

Indien Alternate vaststelt dat er illegale software (zoals het besturingssysteem) op het systeem geïnstalleerd is, zal deze niet gerepareerd worden. De klant dient dan een nieuwe licentie aan te kopen alvorens wij deze reparatie uitvoeren.

Prijslijst service
Soort herstelling Kostprijs
Inbouwen Harde schijf / SSD Vanaf € 20,-
Inbouwen Geheugen Vanaf € 20,-
Inbouwen Geluidskaart Vanaf € 20,-
Inbouwen Grafische kaart Vanaf € 30,-
Inbouwen Voeding Vanaf € 40,-
Inbouwen Moederbord Vanaf € 40,-
Inbouwen Processor Vanaf € 40,-
Inbouwen Processorkoeler Vanaf € 40,-
Inbouwen overige hardware Vanaf € 20,-
   
Herassemblage Vanaf € 120,-
   
RAID-configuratie Vanaf € 20,-
Installatie externe hardware Vanaf € 25,-
Schoonmaken systeem Vanaf € 20,-
Flashen / Instellen BIOS Vanaf € 15,-
Herinstallatie OS Vanaf € 50,-
Virussen verwijderen Vanaf € 60,-
Installatie softwarepakket Vanaf € 15,-
Backup Vanaf € 60,-
Instellen/beveiligen (wireless) router Vanaf € 45,-
Alle bovenvermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW en steeds genoteerd in euro (€).

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de