NERF Guns: het perfecte speelgoed om in beweging te blijven!

Kinderen vinden het heerlijk om buiten rond te rennen en nieuwe spelletjes te bedenken. Met de NERF Guns zijn de opties eindeloos: een ideaal stuk speelgoed voor bewegingsspelletjes die de creativiteit stimuleren. NERF is een merk van de Amerikaanse spelletjesfabrikant Hasbro en is al sinds de jaren zestig op de markt. De naam NERF beschrijft het materiaal waarvan het speelgoed is gemaakt: "Non-Expanding Recreational Foam". NERF Guns zijn speelgoedwapens en waterpistolen ontworpen voor kinderen. Deze speelgoedpistolen dagen kinderen uit om in actie te komen en een spannend spel te creëren.

 

NERF Elite 2.0, Super Soaker en meer voor spannende avonturen.

NERF speelgoedpistolen en waterpistolen zijn er in verschillende uitvoeringen. Of het nu NERF Elite 2.0, NERF AccuStrike, NERF DinoSquad of NERF N-Strike Mega is: elk speelgoedpistool heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Het leuke aan de NERF Guns is ook het ontwerp. De speelgoedgeweren lijken in het geheel niet op echte pistolen, maar verschillen er sterk van dankzij de felle en flitsende kleuren en ontwerpen. Met de NERF Fortnite serie bijvoorbeeld kunnen kinderen in de rol van hun favoriete karakter kruipen, maar dan op een speelse manier. Ook voor tijdens de warme zomerdagen heeft NERF een aangepaste serie voorzien. Met een NERF Super Soaker-waterpistool kunnen kinderen leuke watergevechten houden en met de NERF Sports serie kan er actief gespeeld worden, met of zonder water.

 

NERF accessoires voor extra plezier!

Wie zijn speelplezier met de speelgoedwapens wil uitbreiden, kan rekenen op tal van accessoires. De N-Strike Modulus-serie biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om al het speelgoed te demonteren en naar wens weer in elkaar te zetten. Er zijn ook tal van NERF accessoires die het spel verbeteren. Of het nu gaat om nieuwe munitie, upgrades of schietschijven: de juiste accessoires zorgen voor een compleet nieuw spel. Lijkt dit speelgoed vol actie, plezier en avontuur iets voor jou? Bij ALTERNATE vind je een grote keuze aan NERF Guns, zoals de NERF Nitro, NERF Ultra of NERF MicroShots. Jouw kinderen - en waarschijnlijk jij ook - zullen zich niet vervelen!