HOGEDRUKREINIGERS

Of het nu gaat om een zachte behandeling of een krachtige reiniging, een hogedrukreiniger kopen is vaak de oplossing voor uw reinigingsprobleem. De Kärcher hogedrukreinigers bieden de perfecte uitkomst voor elke reinigingstaak. Waar voorheen vuil domineerde, is er nadien niets dan netheid. Kärcher voegt niet alleen waarde toe aan uw omgeving, het geeft ook waarde terug, oud wordt nieuw. Honderden Kärcher ingenieurs hebben tientallen jaren ervaring achter de rug en werken dagelijks met de grootste passie aan nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van hogedrukreinigers.

Ergonomisch telescoophandvat Plug 'n' Clean-systeem Full Control Plus Power Gun en sproeilans Handige aan/uit-knop Slangaansluiting vooraan Extra lang spuitpistool Stabiliteitsvoet en tweede draaghandvat Kärcher K7 Full Control Plus
Voor elke klus de juiste vermogensklasse.
Het reinigingsvermogen van een hogedrukreiniger wordt bepaald door de combinatie van waterdruk en waterhoeveelheid. Hoe beter deze twee factoren op elkaar zijn afgestemd, des te eenvoudiger hardnekkig vuil kan worden verwijderd en des te sneller grote oppervlakken kunnen worden gereinigd. Op basis van de gewenste toepassing heeft Kärcher de apparaten ingedeeld in klassen. Een apparaat uit een hogere klasse biedt niet alleen betere prestaties, maar ook praktische extra functies. Zo hebben ze bijvoorbeeld een langere slang en dus ook een grotere actieradius.
Wat zijn de voordelen van Full Control?
Bij een Kärcher Full Control Plus Power hogedrukreiniger zijn alle belangrijke bedieningsfuncties beschikbaar op het spuitpistool en de spuitlans, voor een maximale controle bij elk gebruik. Dankzij de 3-in-1 Multi Jet kan je nu verschillende sproeitypes gebruiken met één enkele spuitlans. Bovendien is het toestel uitgerust met een centrale en gemakkelijk toegankelijke parkeerstand, waardoor je het Full Control Power spuitpistool met de daarop aangesloten spuitlans compact kan opbergen.
Vind jouw ideale Kärcher hogedrukreiniger!
Kies hieronder wat je wenst te reinigen.
Fietsen
Tuinmachines en tuingereedschap
Tuin-, terras- en balkonmeubilair
Hekken, kleine tuinpaden en tuintegels
Moto's en scooters
Kleine auto's
Trappen en grotere tuinpaden
Gezinswagens en breaks
Tuinmuren en stenen muren
Mobilhomes en 4x4's
Zwembaden en grote terrassen
Gevels en andere grote oppervlakken rondom het huis

BEKIJK ACCESSOIRES VOOR HOGEDRUKREINIGERS


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de