Kärcher - wereldwijd aanbieder van reinigingstechniek

Innovatie, duurzaam management, de klant in het middelpunt - dat zijn de kenmerken die van Kärcher een groot succes hebben gemaakt. Het familiebedrijf uit Württemberg is een pionier in het ontwerpen van hogedrukreinigers, stoomreinigers en bewateringssystemen voor professioneel en huishoudelijk gebruik. De onderneming vertrouwt op hoogwaardige en duurzame materialen in haar productieproces. Kärcher onderzoekt, ontwikkelt, patenteert en zet zich in om nieuwe producten op de markt te brengen. Bestaande producten worden voortdurend verder ontwikkeld en nieuwe producten zijn het resultaat van gericht marktonderzoek. De hoogste prioriteit van Kärcher is altijd te voldoen aan de eisen van zijn klanten. Kärcher breidt zich van jaar tot jaar uit en is wereldwijd vertegenwoordigd. Dit betekent ook dat het contact met klanten over de hele wereld beter, sneller en efficiënter verloopt. Kärcher zet zich ook in voor de bescherming van het milieu.

 

Kärcher Home

Bijna iedereen kent de hogedrukreinigers van Kärcher. De hogedrukreiniger wordt als van in het begin voortdurend verder ontwikkeld. Voor het verwijderen van hardnekkig vuil is een hogedrukreiniger onvervangbaar. Krachtig en toch zacht, de Kärcher hogedrukreiniger verwijdert vuil zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De goed afgestemde combinatie van waterhoeveelheid en waterdruk heeft een effect op de prestaties. Onder de Full Control, Premium, K2, K3 en de Compact serie, vind je hogedrukreinigers voor verschillende oppervlakken en doeleinden. Zoals alle producten van Kärcher is de hogedrukreiniger water-, energie- en ruimtebesparend. Kärcher heeft voor elk van zijn producten de juiste accessoires. Voor hogedrukreinigers de juiste slangen, straalpijpen en borstels. Even populair is de stoomreiniger. In het gamma stoomreinigers biedt Kärcher vijf verschillende modellen aan: van SC 1 tot SC 5. Met stoom alleen en zonder chemische toevoegingen kan je het hele huishouden tot in de details reinigen. De stoomreinigers van Kärcher elimineren 99,99 procent van alle huishoudbacteriën op harde oppervlakken.

 

Kärcher Garden

In de tuinsector is de verscheidenheid aan Kärcher pompen zeer indrukwekkend. Kärcher biedt in zijn gamma tuinpompen voor talrijke doeleinden aan.  De pompen worden onderverdeeld in bewateringspompen en dompelpompen. Met behulp van de pompen kan je bestaand water uit putten en tuinvijvers gebruiken, om bijvoorbeeld de planten in de tuin water te geven of snel het water uit een ondergelopen kelder wegpompen. Het uitgebreide assortiment bewateringssystemen van Kärcher laat het hart van tuinliefhebbers sneller slaan. De perfect op elkaar afgestemde pompen en sproeiers staan garant voor een verantwoordelijk gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Zo wordt kostbaar water optimaal en ecologisch zinvol gebruikt. Vooral in de herfst zijn de Kärcher veegmachines erg populair. Zonder te bukken en vies te worden, veeg je de bladeren weg. Met de veegmachine ben je veel sneller en efficiënter. Of je nu aan het wandelen of aan het fietsen bent of misschien wel de hond uitlaat: er is niets leuker dan actief buiten bezig zijn. Een beetje vuil worden af en toe hoort er gewoon bij. Met de Mobile cleaners geef je vuil geen kans, zelfs niet als je onderweg bent, en houd je de natuur buiten, daar waar ze hoort.

 

Lenteschoonmaak en dagelijkse reiniging met Kärcher

De favoriet in elk huishouden voor de lenteschoonmaak zijn de ramenreinigers. Met de accu raamstofzuiger maak je ramen in een wip proper. Het gebruik van een Kärcher raamstofzuiger maakt het klassieke schoonmaken van ramen veel eenvoudiger. Eenvoudige hantering en streeploze gladde oppervlakken worden gegarandeerd. De multifunctionele stofzuigers zijn onvervangbaar voor nat en droog stofzuigen, renovatie en asverwijdering. De extreem hoge zuigkracht van de multifunctionele stofzuiger laat grof vuil in een mum van tijd verdwijnen. De stofzuiger kan worden gebruikt voor het reinigen van auto's, stofzuigen in huis en in de werkplaats. Verschillende hulpstukken maken een breed scala van toepassingen mogelijk. Kärcher heeft voor elk van zijn producten de juiste accessoires. Voor multifunctionele stofzuigers zijn er filters, zuigmonden en hulpstukken. Voor raamreinigers biedt Kärcher frisse doeken en reinigingsmiddelen aan. Natuurlijk vind je in het Kärcher-portfolio ook vele aansluitapparaten, koppelingen en adapters.