Wegens drukte kan de levertermijn van je bestelling oplopen. We hanteren tijdelijk ook aangepaste contactmethodes, waarbij de responstijd kan oplopen.
x
<!-- unknown -->

Kärcher: totaaloplossingen voor al je reinigingsproblemen

Kärcher, opgericht in 1934, is wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingstechniek en produceert efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. De reinigingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid met een aantrekkelijke vormgeving, waarbij topprestaties, innovatie en kwaliteit belangrijke speerpunten zijn.

Hogedrukreinigers

Waarom een Kärcher hogedrukreiniger het verschil maakt
Een hogedrukreiniger is zowel geschikt voor een zachte behandeling als een krachtige reiniging en kan dus voor vele reinigingsklussen worden ingezet. Een Kärcher hogedrukreiniger kopen is dan ook vaak de perfecte oplossing voor een snelle en grondige reiniging. Waar voorheen vuil domineerde, is er nadien niets dan netheid! De hogedrukreinigers van Kärcher voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn al meermaals in de prijzen gevallen.

Bekijk alle hogedrukreinigers | accessoires

Welke vermogensklassen heb ik nodig bij welke reiniging? Bekijk hier het schema per model.

Hogedrukreinigers
Vloerreinigers

Floor Cleaners

Het dweilen en reinigen van vloeren is vaak een intensieve en tijdrovende huishoudelijke klus. Dit is niet het geval met een Kärcher Floor Cleaner! Het schoonmaken van vloeren was nog nooit zo eenvoudig en comfortabel. Met een Kärcher Floor Cleaner spaar je niet alleen veel tijd en moeite, hij biedt bovendien een extra groot voordeel: je hoeft niet meer in contact te komen met het vuile water en geen vieze, onhygiënische dweilen meer uit te wringen.

Bekijk alle Floor Cleaners

Stofzuigers

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Die zal je zeker vinden binnen het assortiment stofzuigers van Kärcher. Voor een groot of klein woonoppervlak, met stofzak of zonder, voor gezinnen of singles, met of zonder snoer, Kärcher heeft altijd een stofzuiger die past bij jouw behoeften.

Bekijk alle stofzuigers

Stofzuigers

As- en droogzuigers

Met een as- en droogzuiger van Kärcher kan je snel en efficiënt kachels, haarden, barbecues en grills reinigen. Bovendien bieden de hoogwaardige vlambestendige materialen bescherming bij het opzuigen van as.

Bekijk alle as- en droogzuigers

As- en droogzuigers

Stoomreinigers

Een brandschoon huis zonder gebruik van chemische producten? Dat kan met behulp van de Kärcher stoomreiniger. Met een zeer efficiënte reinigende werking, vernietigt de stoom 99,99% van alle veel voorkomende huishoudelijke bacteriën. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, vloeren of het strijken, met een stoomreiniger ben je verzekerd van de hoogste standaard van hygiëne en een zeer gezonde leefomgeving.

Bekijk alle stoomreinigers

Stoomreinigers

Alleszuigers

Droog of nat, grof of fijn in: de krachtige multifunctionele alleszuigers van Kärcher staan garant voor een uitstekend reinigingsresultaat. Ze combineren uitstekende zuigkracht, een voorbeeldige energie-efficiëntie, een innovatief filterconcept en zijn zeer gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk alle alleszuigers

alleszuigers
Window vacs

Ramenreinigers

Vind jij ramen zemen ook een tijdrovende klus en besteed je dit liever uit aan de glazenwasser? Dit is met de nieuwste generatie Kärcher Window Vac ruitenreinigers niet meer nodig! Dankzij de eenvoudige bediening heb je deze klus in een mum van tijd met een schitterend eindresultaat gedaan. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op. Zo houd je altijd een streeploos en schoon resultaat.

Bekijk alle Window vacs.

Mobile cleaners

Of je nu aan het wandelen, fietsen of de hond aan het uitlaten bent; er is niets leuker dan lekker buiten actief bezig zijn. Een beetje vies worden af en toe hoort er gewoon bij. Met de Mobile Outdoor Cleaner OC 3 geef je vuil geen kans, zelfs niet als je onderweg bent.

Bekijk alle mobile cleaners

Mobile cleaners
Veegmachines

Veegmachines

Met een veegmachine kan je snel tuin, opritten, voetpaden, binnenplaatsen en andere ruimten rondom het huis op een ergonomische wijze schoonvegen. Op deze manier hoef je niet met stoffer en blik aan de slag, waardoor je tot maar liefste 5x sneller bent. Deze Kärcher machines leiden het vuil direct naar een interne afvalcontainer. Handig, snel, schoon en grondig!

Bekijk alle veegmachines

Bewateringspompen

De Kärcher BP tuinpomp is ideaal voor het besproeien van je tuin op praktische en economische manier. De BP Home & Garden pompen zijn ook ideaal voor het leveren van water aan het huishouden. Daarnaast heeft Kärcher ook de BP regentonpomp, BP cistern bronpomp en de BP deep well pomp welke direct in het water geplaatst kunnen worden om het water op te kunnen pompen. De meertraps hydraulik van de drukdompelpompen zorgt ervoor dat het water met de nodige druk naar boven wordt gepompt.

Bekijk alle bewateringspompen

Bewateringspompen
Dompelpompen

Dompelpompen

Deze pompen helpen je om grote watervolumes snel en betrouwbaar weg te pompen. Deze dompelpompen hebben een pompcapaciteit tot wel 18.000 liter per uur en helpen water naar een andere locatie af te voeren. Ook verontreinigd water is geen enkel probleem voor de SP Dirt vuilwaterpompen. Ze pompen water met vuildeeltjes tot een diameter van 30 mm op een betrouwbare wijze op uit vijvers of ondergelopen kelders.

Bekijk alle dompelpompen

Slangen

Tuinslangen van Kärcher onderscheiden zich door robuustheid, flexibiliteit, knikvastheid, optimale functionaliteit en gebruiksgemak. En veel van de slangen zijn verkrijgbaar als praktische set en daardoor direct klaar voor gebruik.

Bekijk alle slangen

Slangen
Spuiten en pistolen

Spuiten en pistolen

Optimale besproeiing is alleen mogelijk met perfect ingestelde sproeipatronen. Met het uitgebreide aanbod sproeiers, spuitlansen en pistolen heeft Kärcher voor elke tuin de juiste oplossing. Je kan het sproeibeeld en de waterhoeveelheid precies instellen en zo elk elke plant in jouw tuin perfect en behoedzaam verzorgen. Een groot voordeel is dat waterverspilling zo goed als uitgesloten is. Het water komt in de juiste hoeveelheid precies waar het nodig is.

Bekijk alle spuiten en pistolen


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de