Ontketen de kracht van audio met EPOS

EPOS is ontstaan in 2003 als een samenwerking tussen audiospecialist Sennheiser en de toonaangevende hoorzorggroep Demant, toen nog als Sennheiser Communications. Toen in 2020 het project opgedeeld werd in verschillende segmenten, gingen de onderdelen gaming en enterprise solutions onder leiding van Demant verder onder de naam EPOS.

EPOS levert eersteklas audio- en videomateriaal voor professionals en gamers. Ze ontwikkelen hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat elke gebruiker zijn doelen haalt en beter presteert.
Enerzijds stelt EPOS bedrijven over de hele wereld in staat om beter te communiceren en samen te werken. Dankzij de meest geavanceerde audio- en samenwerkingstechnologieën om oplossingen te creëren die krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn, bieden hun headsets en speakers de perfecte balans tussen kwaliteit en comfort.
Anderzijds gelooft men bij EPOS dat audio de kracht heeft om gaming naar een andere dimensie te tillen. EPOS gaming-randapparatuur is gemaakt om die ultieme game-ervaring te bieden. Met EPOS geniet je van meeslepend geluid dat de rest van de wereld buitensluit terwijl het jou meevoert naar een andere realiteit. De producten, of het nu hoofdtelefoons, microfoons of geluidskaarten zijn, zijn steeds ontworpen met de noden van de gamer in gedachten.