De kracht van verbeelding

Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen om creatieve kinderen groot te brengen. Consumenten hebben al meer dan 100 jaar vertrouwen in Crayola, omdat het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit, aangepast aan elke leeftijd, gemakkelijk en veilig, functioneel en wasbaar. Het bedrijf kwam in 1885 tot stand nadat twee neven, Edwin Binney en C. Harold Smith, het pigmentbedrijf van Edwins vader overnamen. In 1903 rolde het eerste doosje Crayola waskrijtjes van de band. Sindsdien is het Crayola portfolio continu uitgebreid met allerlei creatieve kunstbenodigdheden, knutselartikelen en creatief speelgoed.

 

Van waskrijt tot glitter, voor ieder wat wils

De dag van vandaag biedt Crayola een ruim aanbod aan krijtjes, waskrijtjes, stiften, verf en nog veel meer. Bij Alternate.be kan je het volledige aanbod kleuren en verven terugvinden. Hieronder vind je de wasbare stiften, kleurboeken voor onderweg, kleurkoffers voor mee te nemen naar vrienden of op reis, potloden en waskrijt. Organiseer je een verjaardagsfeestje voor je kind of zoek je een leuk cadeau? Dan zijn knutselsets en speelgoed van Crayola zeker een aanrader. Crayola biedt ook verschillende series voor elke leeftijd die kinderen over de hele wereld aanspreken.

Het assortiment van Mini Kids is zodanig ontwikkeld dat het perfect is voor kleine handjes van kinderen van 12 tot 36 maand. Daarnaast zijn de stiften en verf afwasbaar van huis en kleding. Zo kunnen de kids volledig genieten van hun creativiteit!

Klaar voor wat magie? Dan zijn Color Wonder producten iets voor jou. Pak het speciaal kleurpapier met onzichtbare inkt en begin te kleuren. Als bij wonder verschijnen de kleuren van de stiften die je gebruikt!

Als je kind van glitter houdt zijn de producten uit de Glitter Dots-serie het perfecte cadeau. Dankzij een mix van lijm, glitter en een beetje magie kunnen kinderen zich zonder knoeien uitleven. De Glitter Dots hebben een zachte textuur waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn.

Voor dierenliefhebbers heeft Crayola Washimals uitgebracht. Deze schattige huisdieren kunnen van top tot teen versierd worden en doormiddel van een bad te nemen, zijn ze in een oogwenk weer proper! Zo zijn er eindeloze manieren om de diertjes te decoreren en te personaliseren.

Ook voor buiten biedt Crayola verschillende producten aan. Kinderen kunnen makkelijk de wereld kleurrijker maken door stoepkrijt dat in verschillende kleuren bestaat. Stel je eens voor wat je kind allemaal kan maken met de producten van Crayola!