ALTERNATE Belgie bvba
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Rembours
 • Bestelbare artikelen
  U kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd en producten die uitsluitend via verzending beschikbaar zijn.
 • Verzending van de producten
  De verzending volgt nadat alle producten op voorraad zijn. Hou er rekening mee dat bestellingen met een totaalbedrag boven € 500,- extra gecontroleerd worden, en hierdoor mogelijk later worden geleverd.
 • Betaling
  Het totaalbedrag van uw bestelling betaalt u contant aan de bezorger bij aflevering. Indien u verkiest om uw pakket af te halen in uw postkantoor of postpunt kan u ook betalen met Bancontact.
 • Maximaal bestelbedrag
  Bestellen per rembours is slechts mogelijk tot een bedrag van € 1000,- bij levering aan huis. Indien u ervoor kiest om uw pakket af te halen in uw postkantoor of postpunt is het bedrag gelimiteerd tot € 2000,-.
 • Wat zijn de bijkomende kosten?
  De rembourskosten zijn per levering € 5,-. Dit komt boven op de verzendkosten per zending. De rembourskosten worden automatisch berekend in het totaalbedrag.

Let op:
De bezorger overhandigt de bestelde producten enkel indien u het complete bedrag contant kunt voldoen.


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten en rembourstoeslag.
Indien een doorstreepte prijs wordt getoond, betreft dit de adviesprijs. Bij Outlet-artikelen wordt de laatst bekende nieuwprijs getoond.


Laatst bekeken (0)
Om het gebruiksgemak van de Alternate website te optimaliseren gebruiken wij cookies.
https://click.alternate.de