Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
ALTERNATE Belgie bvba
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Maestro
 • Info
  Maestro is een internationale debetkaart service van MasterCard Worldwide. Maestro kan gebruikt worden om online te betalen in de volgende landen: Groot-Brittannië, Spanje, Oostenrijk en voortaan ook in België.
 • Bestelbare artikelen
  U kunt alle artikelen in onze webshop bestellen, met uitzondering van de producten met een onbekende levertijd.
 • Betaling
  Wanneer u online met Maestro wil betalen zal u gevraagd worden uzelf te identificeren via de MasterCard SecureCode-applicatie met uw persoonlijke SecureCode. Gelieve uw bank te contacteren als u zich wil inschrijven voor het gebruik van de MasterCard SecureCode.
 • Verzending van de producten
  Verzending van uw bestelling volgt nadat wij een betalingsbevestiging hebben ontvangen en alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


3
Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Alternate, Oeyvaerbosch 16-18, 2630 Aartselaar.

Voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 800 Euro met een looptijd van 10 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de maandaflossing 80 Euro en het totaal terug te betalen bedrag 800 Euro.

Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de