Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
ALTERNATE Belgie bvba
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Betaling in de showroom
U kan in onze showroom betalen met:
  • Cash (afgerond tot op 5 cent)
  • Bancontact
  • Maestro
  • Creditcard
  • Cadeaubon
  • Payconiq betaling via smartphone
U kan bij het plaatsen van een online bestelling desgewenst kiezen voor afhaling in onze showroom (dit kan enkel met online betaling, betalen in de showroom is in dit geval niet mogelijk). Zodra uw bestelling compleet is afgerond in ons magazijn, ontvangt u per e-mail een bericht met hierin een afhaalnummer. Dit nummer geeft u in op de afhaalterminal aan de balie in de showroom, waarna uw bestelling voor u naar de showroom wordt gebracht. Indien de terminal niet beschikbaar is kan u zich richten tot de verkopers.

Let op: U kan uw order pas na het ontvangen van dit afhaalnummer ophalen.

Hou er rekening mee dat u zich dient te legitimeren bij het in ontvangst nemen van de bestelling.


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


3
Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Alternate, Oeyvaerbosch 16-18, 2630 Aartselaar.

Voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 800 Euro met een looptijd van 10 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de maandaflossing 80 Euro en het totaal terug te betalen bedrag 800 Euro.

Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de