Wegens drukte kan de levertermijn van je bestelling oplopen. We hanteren tijdelijk ook aangepaste contactmethodes, waarbij de responstijd kan oplopen.
x
ALTERNATE Belgie bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Afhaling
U kunt de door u bestelde artikelen in onze showroom in Aartselaar afhalen. Hiervoor kiest u tijdens uw bestelling als verzendwijze "Afhalen in de showroom". U kunt hierbij uit verschillende online betalingswijzen kiezen. Bij afhaling wordt doorgaans een identiteitsbewijs van de besteller gevraagd.
Desgewenst kan u uw bestelling ook rechtstreeks plaatsen in onze showroom. U betaalt dan via contante betaling, Bancontact/Mister Cash of creditcard (MasterCard/Visa).
Bestellen via de website
U kunt via onze website bestellen - dit geldt echter enkel voor artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De bestelling dient u dan wel vooraf via Bancontact/Mistercash of Creditcard te betalen.

Om een vlotte verwerking van uw order te waarborgen, worden alle orders bij binnenkomst nogmaals op beschikbaarheid gecontroleerd. Mochten er complicaties optreden, dan zullen wij direct contact met u opnemen. Hou er echter rekening mee dat de controle en verwerking van uw order enkel tijdens onze openingstijden plaatsvindt.

Nadat uw order volledig verwerkt is, ontvangt u per e-mail een bericht met hierin een afhaalnummer.
Let op: U kan uw order pas na het ontvangen van dit afhaalnummer ophalen.
Dit nummer geeft u in de showroom in op de afhaalterminal aan de afhaalbalie, waarna uw bestelling direct voor u naar voren komt. Indien de terminal niet beschikbaar is, kan u zich wenden tot de verkopers.
Hou er rekening mee dat u zich dient te legitimeren bij het in ontvangst nemen van de bestelling.

Indien de goederen worden afgehaald door iemand anders dan de besteller, dan dient een machtiging i.c.m. een (kopie van een) geldig legitimatiebewijs van zowel de besteller als de afhaler overhandigd te worden.
Routebeschrijving
Adres:

ALTERNATE België bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Als u naar het opgegeven adres navigeert komt u uit aan de achterzijde van het gebouw (kantoren). De showroom / afhaalbalie vindt u langs de voorzijde. Als u een route plant met een navigatiesysteem is het eenvoudiger het volgende adres op te geven: Boomsesteenweg 113, 2630 Aartselaar. Zodoende komt u meteen uit aan de voorzijde van het gebouw met parking.Grotere kaart weergeven


Met de auto:

Route vanuit Antwerpen (A12):

Op de ring rond Antwerpen neemt u de uitrit A12 richting Brussel.
Voorbij afrit Wilrijk houdt u rechts aan op N177/Boomsesteenweg richting Niel.
Hier gaat u op een gegeven moment ons pand aan de overkant van de A12 zien.
Op de N177/Boomsesteenweg na 1530m ter hoogte van de Pierstraat slaat u links af en keert u om, u rijdt nu terug richting Antwerpen. Na 1km rechts aanhouden, ons pand is gelegen naast dat van C&A, u neemt dus deze oprit.

Route vanuit Brussel (A12):

Op de ring rond Brussel houdt u bij knooppunt Strombeek rechts aan, volg de aanwijzing A12 Antwerpen, Boom.
Op de A12 neemt u de rechter rijstrook van de A12, verder op de Boomsesteenweg volgt u de aanwijzingen Schelle, Aartselaar. Op de N177/Boomsesteenweg na 1km rechts aanhouden, ons pand is gelegen naast dat van C&A, u neemt dus deze oprit.


Met het openbaar vervoer:

Route vanuit Antwerpen (A12):

Vertrek van Antwerpen Centraal Station, De Lijn 500, Antwerpen - Boom - Rumst - Mechelen. Halte Langlaarsteenweg, Oeyvaersbosch.

Route vanuit Brussel (A12):

Vertrek vanuit Brussel Centraal Station, De Lijn 500, Mechelen - Rumst - Boom - Antwerpen. Halte Langlaarsteenweg, Oeyvaersbosch.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de