ALTERNATE Belgie bvba
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Showroom te Aartselaar
  In onze showroom te Aartselaar kunt u naar hartenlust aankopen doen van hardware, software en elektronica, een offerte laten maken, uw vooraf bestelde online bestelling afhalen en uiteraard zijn wij meer dan bereid om u over een eventuele aankoop te adviseren. In onze showroom zijn ook demomodellen voorzien van onder andere monitoren en notebooks, zodat u steeds de juiste keuze kan maken.


  Korte wachttijden
  Door onze gestroomlijnde manier van aanpakken en onze moderne logistiek, hebben wij er alles aangedaan om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Indien u uw bestelling reeds via de website had geplaatst en u deze gewoon komt afhalen kan u rechtstreeks aan de afhaalbalie uw klantnummer en ordernummer ingeven op de terminal. Uw bestelling wordt dan voor u naar de winkel gebracht.
  Ruime keuze
  Door ons brede assortiment is er voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar PC-hardware, gaming-artikelen, notebooks, smartphones of elektronica, we hebben het allemaal.
  Bereikbaarheid
  Door onze gunstige ligging vlak bij Antwerpen hoeft u niet de drukte van een stadscentrum in en kunt u gratis parkeren op ons aan het pand gelegen parkeerterrein. Hier kunt u gemakkelijk uw aankopen inladen en kan u uw wagen vlakbij onze showroom achter laten.
  Op de hoogte blijven
  Aan de afhaalbalie kan u op een monitor volgen wat de actuele status van uw bestelling is.
  Adres
  ALTERNATE België bvba
  Oeyvaersbosch 16-18
  2630 Aartselaar

  Meer informatie over onze ligging, ons GPS-adres en een routebeschrijving vindt u hier.
  Openingsuren
  Maandag t.e.m. vrijdag: 9:30u tot 18:30u
  Zaterdag: 9:30u tot 17:30u

  Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de