Momenteel is het erg druk en kan de levertijd van je bestelling en de responstijd van onze klantendienst vertraging oplopen.
x
ALTERNATE Belgie bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Gebruikersvoorwaarden
1.
Aansprakelijkheid

Alternate aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of de kwaliteit van de informatie die wordt verstrekt op deze website. Aansprakelijkheid van welke aard dan ook tegen Alternate veroorzaakt door het gebruik of misbruik van onjuiste of onvolledige informatie worden uitgesloten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van Alternate. Indien deze bepalingen of gedeeltes daarvan niet legaal of correct zijn, tast dit de overige voorwaarden niet aan.

2.
Aanbiedingen

Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet-bindend. Alternate behoudt zich het recht voor om de publicaties te wijzigen of aanbiedingen in zijn geheel of gedeeltelijk, zonder voorafgaande kennisgeving, toe te voegen, te verwijderen of de publicatie tijdelijk of definitief te beëindigen.

3.
Auteursrechten

Alle op deze website vermelde beschermde merk- en beeldrechten vallen onder het geldige merken- en eigendomsrecht van hun respectievelijke eigenaren. Op de door Alternate zelf gemaakte publicaties rust auteursrecht. Het is niet toegestaan om dergelijke graphics, teksten, audio- en videosequenties in andere elektronische of gedrukte publicaties te verveelvoudigen of te gebruiken.

4.
Zelfgeschreven teksten

Indien Alternate de gebruiker de mogelijkheid biedt commentaar of andere zelfgeschreven teksten op deze website te plaatsen, dan zijn de volgende beperkingen van toepassing:

  • In principe zijn alle teksten verboden die immoreel, onzedelijk, pornografisch en gevaarlijk voor minderjarige zijn of gewelddadig materiaal bevatten. Hetzelfde geldt voor teksten die gewelddadig, racistisch/discriminerend, beledigend, denigrerend of aanstootgevend zijn.
  • Product reviews dienen niet voor communicatie tussen individuele gebruikers, noch zijn ze bedoeld om een mening over onze diensten te geven. Hetzelfde geldt voor elke vorm van kritiek die niet gerelateerd is aan het product zelf, zo ook ongepaste opmerkingen. De reviews zijn ook niet bedoeld voor het doorgeven van eventuele klachten en suggesties. Reviews moeten zo beargumenteerd mogelijk zijn, zodat deze voor andere gebruikers zo transparant en duidelijk mogelijk zijn. Informatie zoals "werkt niet!" is voor andere gebruikers niet voldoende om een beeld te krijgen van het product zelf.
  • Teksten die niet overeen komen met de feiten moeten worden weggelaten.

Alternate is niet aansprakelijk voor zelfgeschreven teksten en publicaties en behoudt zich het recht voor te allen tijde berichten te verwijderen die in strijd zijn met de hiervoor genoemde regels. Bij inbreuk hiervan behouden wij ons het uitdrukkelijke recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen.

Gelieve ons alert te maken op teksten die aanstootgevend of ongepast zijn en niet voldoen aan onze richtlijnen. De teksten in kwestie worden meteen gecontroleerd en eventueel verwijderd. In de verschillende interactieve functies van deze website zijn functies aanwezig waarbij eenvoudig storende teksten gemeld kunnen worden.


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de