Wegens drukte kan de levertermijn van je bestelling oplopen. We hanteren tijdelijk ook aangepaste contactmethodes, waarbij de responstijd kan oplopen.
x
ALTERNATE Belgie bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Disclaimer
1.
Algemeen

Alle prijzen op deze website zijn in EURO (€), inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad en actieperiode strekt, tenzij anders vermeld. Prijzen kunnen meerdere malen per dag veranderen.

2.
Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad van ons magazijnen weer op een specifiek moment. Aangezien wij deze voorraad benutten om zowel verzendopdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren, wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere malen per uur ververst. Meer informatie over de verschillende voorraadindicaties op de website kan je hier vinden.

Hou hiermee rekening wanneer je op basis van de voorraadindicatie producten komt afhalen in onze showroom in Aartselaar. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat je deze online nakeek en je bezoek aan de showroom. Wij raden dan ook sterk aan om eerst via de website een bestelling te plaatsen, zodat de producten voor jou gereserveerd zijn. Alternate is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden met betrekking tot de voorraadindicatie. Voor meer informatie over de voorraadindicatie van specifieke producten kan je steeds contact met ons opnemen.

3.
Privacy

Aangezien Alternate de privacy en de veiligheid van jouw persoonsgegevens waardeert en respecteert, worden deze persoonsgegevens uitsluitend verwerkt in overeenstemming met de geldende regelgeving. Meer informatie over ons privacy-beleid kan je hier vinden.

4.
Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen (links) op deze site kunnen leiden naar sites die door derden worden aangeboden, waarover Alternate geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de