Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Over ALTERNATE

 

ALTERNATE is al jaren een bekende naam als leverancier van hardware, software en entertainment. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland, waar in 1992 begonnen werd met de verkoop van hardware per postorder. Mede door een goed prijsbeleid en het uitgebreide assortiment is ALTERNATE in Duitsland al vele jaren marktleider en behoort zij ook in Nederland tot de toonaangevende bedrijven in de branche. Verder is ALTERNATE ook in Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Polen actief.

Op 1 oktober 2007 opende ALTERNATE België haar deuren. Met een eigen showroom, technische dienst en helpdesk biedt ALTERNATE België een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Op het einde van 2016 openen ALTERNATE België en ALTERNATE Nederland hun nieuwe gezamenlijke distributiecentrum in Tholen (Nederland).

In 2011 kreeg ALTERNATE het Unizo e-commercelabel, wat garant staat voor een veilige en betrouwbare webshop. ‘Alle informatie staat transparant en gedetailleerd op de website vermeld’, aldus Unizo.

 

  • Competenties
Online winkelen bij ALTERNATE, dat is shoppen met vele extra’s. ALTERNATE is een van de meest gewaardeerde E-tailers voor IT en electronica.

Meer informatie vindt u hier.
  • ALTERNATE in Europa
11 keer ALTERNATE: u kan ons vinden in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Polen, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vindt u hier.
  • Sociale verantwoording & ondersteuning
Milieubescherming heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld bij ALTERNATE, niet alleen nu "Green IT" een trend is geworden in de IT-sector. Verantwoord ondernemen heeft een rol gespeeld bij het bepalen van onze "corporate policies".

ALTERNATE doet consistent aan afvalscheiding en voorkomt onnodig printen dankzij een elektronisch datasysteem. Bij het versturen van pakketten wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal.
  • Geschiedenis
In oktober 2007 opent ALTERNATE België als zelfstandige vestiging haar deuren. Vanaf dit moment kunnen klanten in België ook rechtstreeks worden bediend vanuit de vestiging in Aartselaar, met eigen showroom, technische dienst en helpsdesk.

Op het einde van 2016 openen ALTERNATE België en ALTERNATE Nederland hun nieuwe gezamenlijke distributiecentrum in Tholen (Nederland).
  • Gegevens & feiten
Wil u meer weten over ALTERNATE?

Meer informatie vindt u hier.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de