Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK

Disclaimer
Algemeen
Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
Aanbiedingen en dagprijzen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.
Voorraadindicatie
De voorraadindicatie geeft de voorraad uit ons magazijn weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzendopdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere keren per uur ververst.

Houdt u hierbij rekening wanneer u op basis van de voorraad indicatie producten komt afhalen in onze showroom in Aartselaar. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat u keek en uw bezoek . Wij raden dan ook sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan. Dit kan via onze website (www.alternate.be), telefonisch +32 (0)3 - 871 11 11, of per e-mail: sales@alternate.be. Alternate is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden m.b.t. de voorraadindicatie.
Privacy
Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.
Hyperlinks
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover ALTERNATE geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de